Skip to content

Kuinka tehdä nuolipöytä Minecraftissa ja mihin se on tarkoitettu? (Esimerkki)

27 de elokuu de 2021
PAISAJES VARIOS

Nuolitaulukon luominen Minecraftissa on yhtä tärkeää kuin minkä tahansa muun elementin, työkalun ja esineen luominen tässä suositussa pelissä. Ja yksi Minecraftin suurimmista nähtävyyksistä ja ominaisuuksista sen lisäksi, että minun on kaivettava, on kyky ”Alus” kun pelaat.

Mikä on nuolipöytä Minecraftissa ja mihin sitä voi käyttää?

Ennen kuin aloitat oman rakentamisen nuolipöytä Minecraftissa, koska olet kuullut tai lukenut, että se on olennainen osa, on tärkeää, että tiedät tarkalleen, mitä se on ja mitä hyötyä siitä on.

Tässä mielessä täyttöpöytää pidetään työpöydän lohkoToisin sanoen, kuten samanlaisissa osissa, sen tehtävänä on toimia luomisen välineenä. Sen tärkein apuohjelma on optimoida kokemuksesi jousen ja nuolen luomisessa, koska siinä voit luoda näitä kohteita.

Keulan ja nuolen luomisen etuna on, että nämä kaksi voivat saada useita lumousta, jotka ovat erittäin hyödyllisiä sekä hyökkäämiseen että puolustamiseen.

Kuten muutkin työtilat, Minecraftin nuolipöytä on lohko, joka yleensä kutee luonnollisesti missä tahansa kylässä, mutta sinäkin pelaajana voit tehdä sen.

Toinen tämän tuotantoaseman erityispiirre on, että kuten tupakoitsijan, sepän pöydän ja muiden vastaavien lohkojen kohdalla, jos sijoitat sen kylään, kyläläinen voi väittää sen työksi, hyväksymällä flechero -ammatin .

Vaiheet nuolitaulukon luomiseksi

Jos olet jo kokeillut tai tiedät, miten Minecraft toimii, sinun tulee tietää, että muiden kuin perusobjektien ja -työkalujen luomiseen tarvitaan työpöytä, jotta sinulla on tarpeeksi tilaa tehtävällesi.

Lisäksi on myös väistämätöntä, että sinulla on oikeat materiaalit rakentamiseen sekä aseta ne oikeisiin paikkoihin ja määriin. Joten alla näet, mitä tarvitset ja miten sitä tulisi käyttää.

Materiaaleja nuolipöydän luomiseen Minecraftissa

Ensin sinun on tiedettävä, mitä materiaaleja ja esineitä tarvitset valmistukseen ja jotka ovat tämän työpöydän kannalta melko yksinkertaisia. Tarvitset 2 yksikköä piikiviä ja 4 kappaletta käsiteltyä puuta, vaikka jälkimmäinen voi olla mitä tahansa eikä välttämättä tarvitse olla sama.

Ja tietenkin, älä unohda, että sinulla on oltava työpöytä elementtien sijoittamiseksi, joten jos sinulla ei ole sitä käsilläsi, luo se etukäteen.

Kuinka löydän materiaalit?

Koska raaka -aineen tilaus ja sijoittaminen on 100% välttämätöntä, jotta tulos olisi se, mitä etsit, niin täyttöpöytä sinun on asetettava 1 tulikivi työpöydän ensimmäiseen neliöön laskemalla vasemmalta oikealle.

Sitten, samalle riville ja edellisen elementin oikealle puolelle, sijoitat toisen piikiviyksikön niin, että ne ovat vierekkäin.

MUSTA NUOLI

Mitä tulee käsiteltäviin puupalikoihin, aloita asettamalla yksi näistä taulukon toisen rivin ensimmäiselle neliölle ja toinen yksikkö sen oikealle puolelle saman toisen rivin toiselle neliölle. Nyt, kolmannelle riville asetat toisen käsitellyn puun lohkon ja lopuksi sen oikealle puolelle sijoitat lohkon, jonka olet jättänyt.

Viimeistele prosessi

Kun olet asettanut materiaalit oikein, näet, että nuolelista tulee ruutuun. tuloksia joka on luontitilojen oikealla puolella.

Joten sinun tarvitsee vain poistaa se sieltä ja jatkaa valitse se varastostasi jotta voit lisätä sen peliin paikkaan, jossa haluat sen säilytettävän.

Toinen pöytä, joka sinulla on oltava ja josta on sinulle suurta hyötyä, on lumoustaulukko, jossa voit lumoaa aseesi ja työkalusi niiden toiminnan parantamiseksi. Voit myös luoda seppäpöydän.