Skip to content

Kuinka tehdä seppäpöytä Minecraftissa ja mihin se on tarkoitettu?

25 de elokuu de 2021
herreria en suelo

Minecraftin seppäpöytä on elementti, joka voi auttaa sinua tekemään monia asioita, varsinkin kun sinulla on kyläläisiä, jotka työskentelevät sepinä. Tietyissä pelitiloissa tästä taulukosta voi olla paljon apua, mikä helpottaa joitakin tehtäviä ja joiden avulla kohteet voidaan luoda nopeasti.

Kuinka tehdä seppäpöytä Minecraftissa?

Sepän pöydän luominen voi olla melko yksinkertainen tehtävä, työvälineitä on todella vähän ja tärkeintä on se, miten asetamme ne. Minecraftin seppäpöydässä on ”resepti” melko yksinkertainen, mutta se ansaitsee tietää elementtien oikean sijainnin.

Tämän pöydän saavuttamiseksi tarvitset pari rautaharkkoa, neljä puulevyä ja 3X3 -ristikkopöydän, sijainti on erityinen. Ensinnäkin käytämme 3X3 -pöydän vasenta ja pystysuoraa keskiviivaa, kussakin ja ylhäältä alas, seuraavat on sijoitettava: rautaharko ja kaksi lautaa.

Tämän elementtien yhdistelmän avulla saat nopeasti seppäpöydän, jolla voit tehdä joitain toimintaa, joka voi parantaa kylääsi.

Mihin seppäpöytä on tarkoitettu Minecraftissa?

Tämäntyyppisissä taulukoissa on todella vähän käyttötarkoituksia, jotka ovat hyvin näkyvästi, jos sinulla on kyläläisiä, tämä voi olla työkalu heille työn saamiseksi. Lisäksi uuni voi muuttaa timanttiesineet neteriittiesineiksi, elementti, joka on jopa paljon kestävämpi kuin timantti.

Joillekin ihmisille tämän pöydän käyttö on hieman mielenkiintoisempaa, he voivat käyttää sitä uunien polttoaineena ja onnistuvat sulamaan 1,5 kappaletta uunia kohden.

Mitä muita pöytiä voidaan luoda Minecraftissa?

Minecraftin seppäpöydän lisäksi on myös muita taulukoita, joiden avulla voit luoda uusia ja hanki päivityksiä materiaaleihisi. Taulukot sopivat erinomaisesti varaston laajentamiseen ja uusien kohteiden hankkimiseen. Monesti Minecraft -päivitykset sisältävät uusia taulukoita parannusten aikaansaamiseksi.

Yhdessä uusimmista päivityksistä on lisätty neljä uutta taulukkoa, mukaan lukien kangaspöytä, joka voit luoda kuvioita kankaille ja tehdä vaatteita. Lisäksi on lisätty sulatusuunipöytä, jossa voit sulattaa erilaisia ​​elementtejä ja tehdä panssaria yhdistämällä elementtejä.

Toinen erittäin hyödyllinen pöytä on tupakoitsija, jolla voit valmistaa ruoasi kaksi kertaa nopeammin, keitetyn ruoan säilyttäminen on helppoa. Löydät myös hiomapöydän, jolla voit korjata ja luoda työkaluja, poistaa lumousta ja saada kokemusta.

Taulukoihin on lisätty kompostori vaihtoehtona päästä eroon tarpeettomista asioista, se palkitsee meidät luujauheella parantaa satoa.

Kaikista näistä pöydistä tulee erinomaisia ​​elementtejä, jotka auttavat meitä parantamaan pelikokemusta ja helpottamaan luomista, viljelyä ja aseita. Kuten kaikki Minecraftissa, nämä voidaan myös valmistaa, jolloin ne rakennetaan nopeasti ja missä olemme.

Muita pöytiä, joita voit rakentaa Minecraftin maailmaan ja joista on paljon apua rakentamisessa, ovat nuolipöytä, jota nimensä mukaisesti käytetään jousien ja nuolien rakentamiseen, sekä lumoustaulukko, jossa voit parantaa työkalusi lumousten kautta.

luo seppäpöytä

Miksi pöydät ovat niin tärkeitä Minecraftissa?

Crafting Minecraftissa on tavallaan yksi pelin suurimmista vetoista, mutta joskus on helpompi saada joitain esineitä pienellä avulla. Se apu, taulukko antaa sens, kuten Minecraftin seppäpöytä ja muut edellä mainitsemamme.

Huomaa, että jotkut kohteet voidaan hankkia vain käyttämällä taulukkoa, mikä herättää pelin elämään luomalla tarvetta esineille. Muista, että Minecraftin maailmassa on lukemattomia mahdollisuuksia, jotka voivat antaa mielikuvituksesi valloilleen. Itse asetat rajan.

Jos luot seppäpöydän, mutta sinulla ei ole kyläläisiä, joilla on sepän ammatti, älä huoli siitä, että pelin uusin versio toi mukanaan mahdollisuuden muuttaa kyläläisten ammattia.