Skip to content

Kuinka tehdä purkaminen Minecraftissa ja mihin se on tarkoitettu? – Kirjoita ”Impale”

27 de elokuu de 2021
RUINAS

Kun kuulet räjähdyksestä Minecraftissa, et ehkä ole kovin selvä siitä, mitä se on, koska sen nimi ei ole riittävä osoitus sen hyödyllisyydestä ja ominaisuuksista.

Itse asiassa, ellei siihen liity sanaa ”Lumous’, ei ehkä tule mieleen, että implantointi on yksi näistä ja että voit soveltaa sitä vain yhteen pelin osaan.

Mikä on ”Impale” -loitsu?

Kun on selvennetty, että Minecraftin isku on todellakin lumous, jota on helppo suorittaa, on kätevää määrittää tarkasti, mitä sen tiedossa ja soveltamisessa on.

Tässä mielessä ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on, että se on loitsu, joka toimii vain ”Trident”. Se on täydennys, jota vain tämä vesiase voi hyödyntää. Voit myös käyttää tridenssin johtokykyä.

Miksi tämä on? Koska isku Minecraftissa antaa lumotulle Tridentille lisää vahinkoa, jonka se voi aiheuttaa. Mutta ei mikään olento, koska se rajoittuu niihin, jotka syntyvät luonnollisesti meressä.

Miten näet ”Houkutteleva”Se on aivan erityinen loitsu. Se tarjoaa yhteensä 5 lumoustasoa, jotka vaikuttavat lisävahinkoihin, joita voit käsitellä valtameri -aseellasi.

Lisäksi se on loitsu, joka ei ole ristiriidassa muiden omien temppujensa kanssa ja yleinen, jota voidaan soveltaa Tridentsiin, joten sinun ei tarvitse huolehtia tästä näkökohdasta.

Hanki loitsu

Ennen kuin voit suorittaa iskujen lumous Minecraftissa on välttämätöntä, että sinulla on heille erityinen loitsu, eli sinun on tiedettävä, mitkä ovat mainitun temppelin arvoisia.

Luonnollisin tapa tehdä tämä on etsiä sitä kartan eri kylistä ja yrittää käydä kauppaa myyjien kanssa, jotka ovat aina näissä paikoissa, vaikka todennäköisyys löytää se ei ole niin suuri kuin varmasti haluat.

Toisaalta, jos haluat ohittaa tämän haun, voit käyttää stratagemia, joka sisältää ”Luova tila” ja lumota esine sieltä. Jotta prosessin aikana voit kirjoittaa loitsun ensimmäisen ja viimeisen merkin muistiin, jotta voit toistaa sen toisessa tilanteessa.

Kummasta tahansa menetelmästä pidät, sinun on muistettava, että Tridentin on oltava optimaalisessa kunnossa voidakseen lumota sen, joten se on korjattava etukäteen.

Samoin täydennä implantaatiota loitsulla ”Kestävyys”Tai”Korjaus”Se on myös erittäin hyvä idea. Koska nämä aseet ovat nopeasti kuluvia, ja käyttämällä jotakin näistä loitsuista vältät sen menettämisen ja houkuttelevan.

Kuinka tehdä iskunvaimennus Minecraftissa?

Kun olet saanut lumousta tai tiedät asiaankuuluvat symbolit, sinulla on oltava laaja valikoima ainesosia, jotta voit suorittaa loitsun onnistuneesti.

Tarvitset myös ”Loitsutaulukko” ja odotetusti melko laaja kirjasto, jos sinulla ei ole lumoustaulukkoa tai kirjastoa, sinulla on mahdollisuus luoda ne. Tämä viimeinen elementti yhdessä kokemuksen kanssa vaikuttaa tulokseen ja sen tasoon.

TAivas ja kirja

Jos sinulla on jo kaikki vaatimukset, voit siirtyä kohtaan ”Loitsutaulukko” ja kirjoita ”Trident”Lumattavaa kohdetta vastaavassa paikassa.

Siten oikealla puolella voit esikatsella tulosta. On suositeltavaa viedä kohdistin sen päälle ja varmistaa, että olet saavuttanut etsimäsi lumous.

Jos valitsit väärän loitsun, sinulla on siihen mahdollisuus Vaihda se löytääksesi haluamasi. Voit aina tarkistaa, kunnes saat oikean lähetteen.

Jos näin on, voit nyt vetää lumotun aseen. Saat tämän vetämällä sen omallesi Mainosjakauma. Ja tästä lähtien voit käyttää sitä ja sen uutta puristusvoimaa.

Suositeltu viehätys on Korjaus, jolla voit korjata vaurioituneen työkalun tai esineen.