Skip to content

Kuinka tehdä TNT tai dynamiitti Minecraftissa ja kuinka räjäyttää se? – TNT: n luominen](esimerkki)

25 de elokuu de 2021
casa de TNT de minecraft

Jos aiot puhua avoimen maailman tyylilajista, on selvää, että Minecraft tulee keskusteluun. Koska tämä on yksi tämän genren kuninkaista suuren sisällön ansiosta. Samaa sisältöä varten on tämän päivän lainaus, jossa opit Kuinka tehdä TNT tai dynamiitti Minecraft ja miten sitä hyödynnetään?

Ja huolimatta siitä, että peli, jolla on korkea toistettava sisältö, otetaan aina hyvin vastaan, se voi pelotella jopa aloittelijoita, jotka uskovat, etteivät he koskaan opi tarpeeksi voidakseen pelata hyvin. Tämä on hyvin kaukana todellisuudesta, koska kuten huomaat heti, tämän pelin tuntemus on erittäin helppoa.

Resepti katastrofille (TNT)

Jos haluat oppia oikein Kuinka tehdä TNT tai dynamiitti Minecraft ja miten sitä hyödynnetään? Sinun on ensin hankittava kaikki sen rakentamiseen tarvittavat materiaalit.

Niiden hankkiminen riippuu hieman taidoistasi pelaajana, koska vaikka ne eivät ole vaikeita, jos ne voivat olla haaste kaikkein aloittelijoille, nämä ovat: hiekka ja ruuti, neljästä ensimmäisestä yksiköstä tarvitaan ja toisesta viidestä.

Hiekka on helppo saada, se syntyy kirjaimellisesti teollisista määristä koko Minecraft -kartalla ja tarvitset vain minkä tahansa tyyppisen lapion sen poistamiseksi (jopa peruspuutyökaluilla).

Ruudin hankkiminen Minecraftista on paikka vaikeusongelma, Koska tämä ei synny maailmassa luonnostaan, sinun täytyy tappaa ryöppyjä ja ahdistaa saadaksesi sen. Ne, jotka ovat pelanneet jo kymmenen minuuttia tästä nimikkeestä, tietävät sen nämä kaksi olentoa ovat ärsyttävimpiä.

Paras tapa saada se on siis mennä miekalla mihin tahansa tasangolle tai metsään, missä he ovat ryömiä ja houkutella heidät itseesi, tappaa mahdollisimman monta ilman, että he räjähtävät (on hyvä, että teet sen yksi kerrallaan).

Kun olet saanut kaiken tarvitsemasi, voit aloittaa pommisi rakentamisen ja voit vihdoin oppia tekemään TNT: tä tai dynamiittia Minecraftissa ja kuinka räjäyttää se.

Kuinka tehdä TNT tai dynamiitti Minecraftissa ja kuinka räjäyttää se?

Tämän objektin luomiseksi sinun on löydettävä työpöytäsi ja sen yhdeksän vastaavan neliön sisällä aseta tarvittavat osat seuraavasti:

Ensimmäisen rivin neliöihin yksi ja kolme on laitettava ruuti ja kahteen hiekkaan, toiselle riville ylösalaisin hiekka neliöihin yksi ja kolme ja ruuti kahteen, lopuksi, kolmannelle riville ne on sijoitettava samaan tapaan kuin ensimmäinen.

Jos kaikki meni hyvin, sinulla pitäisi olla jo TNT valmiina, joka sinun tarvitsee vain napata niin, että se tallennetaan varastoon (se antaa sinulle vain yhden saadaksesi lisää, lisätä määrää).

Räjäytä se

TNT voidaan aktivoida useilla tavoilla, kuten: Sytyttämällä se sytyttimellä (tämä saa sen käynnistymään jonkin ajan kuluttua), jolloin saat oikealla painikkeella punaisella kivellä (se syttyy heti).

tnt räjähtää minecraftissa

Aktivoi se myös a redstone -piiri. Voit saavuttaa tämän tekemällä langan samasta materiaalista lattialle, joka saavuttaa TNT: n, ja asettamalla vivun mainitun merkkijonon toiseen päähän, kun vipu aktivoidaan, myös dynamiitti tekee sen (siksi sinun on tiedettävä, miten vipu tai painike, ja olisi myös mukavaa, jos tietäisit tehdä redstone -toistimen ja vertailijan, koska ne auttavat sinua tekemään monimutkaisempia ajoja).

Tämän kohteen räjähtäminen kestää 3,6 sekuntia normaalissa Minecraft -versiossa ja 4 taskussa, ota tämä huomioon, jos et halua päätyä kuolleeksi, koska räjähdysalue on melko laaja.

Ja valmiina siihen, kysymykseen on vastattu, kuinka tehdä TNT tai dynamiitti Minecraftissa ja kuinka hyödyntää sitä? Nyt sinun on vain mentävä peliin hakemaan resursseja ja aseistamaan sitten joukkotuhoamispommi.