Skip to content

Kuinka tehdä urheilupyörä ’moottoripyörä’ Minecraftissa – Minecraft -moottoripyörä

25 de elokuu de 2021
motorbike en minecraft

Jos olet yksi ihmisistä, joka rakastaa pelata Minecraftissa luodakseen lukemattomia asioita, tämä artikkeli on sinua varten.

Mitä Minecraft on avoimen maailman peli, sinä päätät mitä tehdä siinä. Monet haluavat pelata selviytymistilassa ja siten pyrkiä keräämään tarvittavat eloonjäämiselle ja vahvistumaan ja vahvistumaan. Jos haluat ladata sen uusimman version, voit tutustua sen uusimpaan versioon virallisella sivulla.

On kuitenkin myös monia, jotka haluavat pelata luovassa tilassa voidakseen rakentaa keksimäänsä, rajana on mielikuvitus.

Vaikka on totta, että voit asentaa erityyppisiä modifikaatioita Minecraftiin erilaisten objektien luomiseksi, on myös totta, että voit luoda muita objekteja ilman modin asentamista. Tämän seurauksena monesti näyttää lageadolta sen välttämiseksi, sinun on opittava saamaan Minecraft menemään nopeammin ja juoksevammin eikä menemään lageadoksi

Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit tehdä moottoripyörän urheilupyörä käyttämättä modeja Askel askeleelta. Vaikka et voi siirtää sitä rakennustasi, voit pitää hauskaa mielikuvituksesi avulla.

Näemme, mitä materiaaleja tarvitset tämän moottoripyörän valmistamiseen, jos haluat pelata luovassa tilassa helpottaaksesi tarvittavien esineiden hankkimista.

Mitä materiaaleja tarvitaan moottoripyörän rakentamiseen?

Kuten aiemmin kerroimme, jos pelaat luovassa tilassa, voit poista kaikki valikkokohdat, mutta jos haluat tietää, miten voit saada ne tai tehdä ne, näytämme sinulle alla.

  • Musta villa: Tämä materiaali on erittäin helppo saada, se on vain hankittava mustalta lampaalta. Tarvitset myös tiiliä, jotta voit tehdä sen, sinun on laitettava savi uuniin kypsymään, sitten pienet tiilet on valmistettava tekemällä pieni neliö ja saat lohkon.
  • Runko: Sen luomiseksi sinun on täytettävä käsityöpöytä puu ja keskelle iho. Tarvitset myös lumipallon, jonka voit noutaa lapioilla tai miekalla.

Tarvitset myös 2 painiketta, jotta voit tehdä ne, sinun on vain asetettava kivilohko käsityöpöydän keskelle.

  • Yksi rautatie: Tämän kiskon valmistamiseksi sinun on asetettava rautaharkot sivupöydälle käsityöpöydälle jättäen kolme keskellä olevaa tilaa tyhjäksi, paitsi keskellä oleva paikka, johon asetat tikun.
  • Vaunu: Sen luomiseksi sinun on mentävä käsityöpöydälle ja täytettävä se rautaharkoilla lukuun ottamatta kolmea ensimmäistä väliä yllä ja neliötä keskellä.
  • Merkit: Tarvitset 3, ja sinun tarvitsee vain laittaa kaikenlaista puuta pöydän kuuteen ensimmäiseen kohtaan ja tilaan 8 tikku.
  • Rinta: Tämä on valinnaista, mutta jos haluat tehdä sen, sinun on täytettävä käsityöpöytä puulla miinus keskellä oleva tila.
  • Vivut: Tarvitset 2 ja voit luoda ne yksinkertaisesti asettamalla kivikuution pöydälle ja tikun siihen.

Kuinka rakentaa moottoripyörän urheilupyörä?

moottoripyörän rakentaminen minecraftissa

Rakennusprosessi on jo varsin yksinkertainen, sillä tarvittavat materiaalit ovat jo olemassa, ole vain varovainen ja seuraa alla annettuja ohjeita, mutta jos sinulla on vaikeuksia hankkia materiaaleja, voit oppia hankkimaan kultaa ja muita . materiaalit Minecraftissa

Ensimmäinen asia, jota aiot käyttää, ovat kaksi kuutiota villaa, nämä ovat auton pyörät, joten sinun pitäisi laittaa ne vierekkäin jättäen korttelin toisistaan.

Nyt etupyörästä voit laita tiilikatto, ja aseta tiililevy toiselle pyörälle ja myös keskelle.

Tiilikuutiossa, edessä, sinun on asetettava runko ja keskelle lumipallo, joka toimii moottoripyörän etuvalona.

Sinun on asetettava painikkeet pyörille, jotta ne näyttäisivät paremmilta, ja keskiosaan, jossa tiililaatta on, sinun on asetettava kisko. Varmista, että kisko on suora, siitä lähtien sinun on asetettava vaunu sen päälle.

Nyt kun käytät kylttejä, sinun on asetettava ne tiililevyn sivuille, joissa vaunu on, ja taaksepäin toimimaan rekisterikilpi, ja samaan takaosaan voit laittaa rinnan, jotta voit käyttää sitä esineiden säilytykseen.

Nyt edessä olevassa tiilikivessä sinun on asetettava vivut sivuille toimimaan kahvaksi. Ja siinä kaikki, voit napsauttaa vaunua ja käyttää moottoripyörääsi. Tässä artikkelissa opittujen lisäksi voit tehdä myös muita asioita, joista on paljon apua, kuten voit rakentaa automaattisen kalastustilan Minecraftiin.