Skip to content

Kuinka voin katsoa Amazon Prime -videota espanjaksi – Vaihda kieli (esimerkki)

19 de toukokuu de 2021
aplicacines telefono

Sitten näemme kuinka voin katsoa Amazon Prime -videota espanjaksi, Prime Video -tilisi kielen vaihtaminen on melko helppoa. Ja tässä artikkelissa aiomme nähdä yksityiskohtaisesti, miten voit tehdä sen.

Suosittelemme myös muutamia asioita, jos päätät jakaa tilisi muiden ihmisten kanssa kustannusten säästämiseksi. Esimerkiksi tietäen kuinka monta laitetta voi nähdä Amazon Prime -palvelun samanaikaisesti.

Mutta ensin katsotaan miten Vaihda kieltä Amazon Prime Video -palvelusta hyvin muutamassa vaiheessa, se on melko yksinkertainen prosessi.

Kuinka vaihtaa Amazon Prime Video -kielen kieli

Amazon Prime Video on eri laitteilla ja seuraavat kielet ovat saatavilla kaikilla niillä: saksa, tanska, espanja, ranska, hindi, englanti, italia, hollanti, norja, puola, portugali (brasilia), ruotsi, tamili, Tegulu .

Tilisi kielen vaihtaminen on melko helppoa, jotta voit nauttia siitä kielellämme. Tällä tavalla meillä on kaikki selkeät vaihtoehdot ja tiedämme täysin, että valitsemme koko ajan.

Jotta vaihda Prime Video -kieli sinun tarvitsee vain noudattaa näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

  • Ensinnäkin joudut menemään Prime Video -sivustolle. Sinun pitäisi mennä sivulle ”Tili ja asetukset”.
  • Nyt sinun tarvitsee vain etsiä ”Idioomi”Ja sitten sinun on vain määritettävä se espanjaksi.

Jos haluat tehdä tämän Amazon Prime Video -sovelluksessa mobiililaitteille, se on myös liian yksinkertaista:

  • Menemme Prime Video -sovellukseen joko Androidilla tai iOS: llä.
  • Tämän jälkeen meidän on mentävä osioon Asetus.
  • Napsauta sitten ”Idioomi”Ja valitse espanjan kieli.

Mobiililaitteiden kohdalla heti, kun avaat sovelluksen, se määritetään kielellä, jolla sinulla on kyseinen laite. Joten suurimman osan ajasta ei ole tarpeen määrittää espanjaa, koska käytämme sitä yleensä kyseisellä kielellä.

Kuinka laittaa Amazon Prime Video espanjaksi

Kuten näette, se on melko yksinkertainen vaihda Prime Video -kieli. Muutamalla napsautuksella voit määrittää sen espanjaksi. Mikä parasta, voit säästää rahaa jakamalla Amazon Prime Video -tilisi jopa kahden muun ihmisen kanssa.

Amazon antaa meille mahdollisuuden pelata samanaikaisesti, luita samanaikaisesti, jopa kolmella laitteella. Voit linkittää tilisi kaikkiin haluamiin laitteisiin. Mutta sitä voi toistaa vain kerrallaan enintään kolmessa.

Joten voit jakaa tilisi vielä kahdelle henkilölle, jakaa kulut ja tällä tavoin säästää paljon rahaa. Jos päätät jakaa tilisi, sinun on pidettävä mielessä, että toisin kuin Netflix, emme voi luoda eri profiileja kullekin käyttäjälle.

amazon prime -tili

Tämä tarkoittaa, että heti kun he pääsevät Prime Video -palveluun, voit alkaa katsella sarjoja ja elokuvia tai vuokrata elokuvia, mutta sinulla on vain yksi profiili. Jos kaksi tai kaikki kolme ihmistä katsovat samaa sarjaa, se voi aiheuttaa hieman hämmennystä tietää tarkalleen, mihin jaksoon kukin on menossa.

Tämän lisäksi sinun on pidettävä mielessä, että jokainen, jolla on pääsy Prime Video -tilillesi, nauttii myös siitä, että Amazon Prime on yrityksen kaupassa, joten hän voi tehdä tilauksia siitä nimesi, jos jaat tilin. ei ole paljon luottamusta, tämä voi olla vaara.

Kaiken tämän syrjäyttäminen on niin helppoa muuta Amazon Prime Video -tilini espanjaksi. Kuten näet muutamassa vaiheessa, se on jo määritetty kielellesi.