Skip to content

Mikä se on ja miten se toimii vai voinko katsoa Amazon Prime -videota?

16 de toukokuu de 2021
Amazon Prime Video logo

Monet ihmiset rakastavat sitä nauttia hyvistä elokuvista, TV-sarjoista ja muista ohjelmista kodissaan tai virkistysalueillaan. Tätä varten he käyttävät laitteita, jotka voivat toistaa multimediasisältöä. Videot ladataan yleensä Internetistä, mutta niiden tarjoamat palvelut Amazon Prime Video. Haluatko tietää, mikä se on ja miten se toimii? Jatka lukemista.

Mikä on ja miten Amazon Prime Video toimii?

Kun puhut Amazon Prime Video -videosta, tarkoitat palvelua, joka tarjoaa videoita (erityisesti sarjoja ja elokuvia) läpi suoratoisto tai multimediatiedostojen jatkuva lähetys Internetin kautta.

Tämän palvelun avulla voit nauttia videosta sen lataamisen aikana, mikä tarkoittaa, että mitä nopeampi internetyhteys, sitä parempi sisältö näkyy reaaliajassa. Yhteys Internet Latausnopeuden on oltava hyvä riippumatta siitä, käytätkö kiinteää verkkoa, jonka pitäisi olla paras verkkokaapeli Internet-yhteyttä varten, vai langattomat nettiyhteydet puhelin datasuunnitelmilla.

Tämän palvelun saamiseksi on oltava tai suoritettava a tilaus että Amazon tai vuokrata Amazon Prime Video -palvelun palvelut, joka suunnitteli ja kontrolloi sitä. Tämän palvelun toiminta on samanlainen kuin muiden, joilla on sisältöä ja verkkovideoita, kuten Netflix ja HBO.

Amazon Prime Video tarjoaa viihdettä alkuperäisestä tuotannosta, mutta myös muilta yrityksiltä.

Kuinka voin katsoa Amazon Prime -videota?

Amazon Prime Video on laaja valikoima elokuvia ja sarjat, jotka vaihtelevat maantieteellisen alueen mukaan, josta palvelun tilaus tehdään. Esimerkiksi Yhdysvalloissa saatavilla oleva tarjous on suurempi kuin muissa paikoissa, kuten Latinalaisessa Amerikassa. Silti ihmiset yli 200 maasta maailmassa voivat saada sen erinomaisen sisällön.

Jotta voisit nähdä Amazon Prime Video -sisällön, sinun on ensin tehtävä sopimus tai tilata palvelu Amazonin verkkosivusto, käyttämällä luottokorttia tai PayPal-tiliä. Näin tekemällä olet jo rekisteröitynyt käyttäjä, jolla on lupa tarkastella käytettävissä olevia tiedostoja. Sinulla on käyttäjätunnus ja salasana, joilla voit kirjautua sisään eri laitteista.

Kuinka katsella Amazon Prime -videota tietokoneella

Tätä varten tietokoneesi on oltava päällä, Internet-yhteys ja haluamasi verkkoselain auki. Sitten sinun on kirjauduttava tilille Amazon Prime Video virallisella verkkosivustolla käyttäen palvelusopimuksen asiaankuuluvia tunnistetietoja. Tällä tavalla pääset Amazon Prime Video -elokuvien ja -sarjojen luetteloon, valitse vain se, jonka haluat nähdä, ja paina toistopainiketta.

Kuinka katsella Amazon Prime -videota televisiossa

Ensimmäinen tapa nähdä se TV on se, että kun avaat palvelun istunnon tietokoneellasi, liität sen televisioon jollakin käytettävissä olevista lähdöistä, kuten HDMI tai VGA. Jos maksimoit tietokoneen selainikkunan, voit katsella elokuvia suurimmalla mahdollisella ruudulla, jonka televisio sallii.

Toinen tapa katsella Amazon Prime -videota on älytelevisiosi. Jos sitä ei ole asennettu, voit ladata TV-sovelluskaupan. Kun olet saanut sen, jatka kirjautumista sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi, jotta pääset nauttimaan ohjelmoinnistasi.

Amazon Prime Video -sisältö

Kolmas vaihtoehto on ulkoisten laitteiden kautta jotka on kytketty televisioon HDMI-tulon kautta ja jotka käyttävät yllä kuvatun kaltaisia ​​sovelluksia. Jotkut näistä laitteista voivat olla XBOX One- ja PlayStation 3- ja 4-videopelikonsoleita; Fire, Android, asenna se Google Chromecastiin ja Apple TV: hen. Kaikilla näillä joukkueilla on oltava virallinen hakemus Amazon Prime Video käyttää sitä.

Kuinka katsella Amazon Prime -videota mobiililaitteella

Amazon Prime Video -palveluiden käyttö on täysin mahdollista mobiililaitteesta Android tai iPhone, jopa tabletit. Tätä varten on välttämätöntä, että sinulla on hyvä Internet-yhteys, vähintään 4G tai Internet-yhteys Wifi. Tietenkin on myös välttämätöntä päästä sovelluskauppoihin ja ladata virallinen Amazon Prime Video -sovellus.