Skip to content

Kuinka voin käyttää kaktusta Minecraftissa? – Cactus Farm, Cactus Armor, Cactus Fuel jne.

26 de elokuu de 2021
ropa cactus

Käytä kaktusta Minecraft Se ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä, on ensin otettava huomioon pari asiaa. Tämä erittäin mielenkiintoinen kasvilaji on erittäin näyttävä, ja koska se on sisällytetty peliin, monet ovat ottaneet ne käyttöön luomuksissaan ja seikkailuissaan.

Kuitenkin, vaikka se ei aiheuta suuria vaikeuksia, jos se on jotain monimutkaista käyttää, ota nämä vinkit huomioon alkaa hyödyntää tätä tuotetta.

Hanki kaktus Minecraftista

Kaktukset ovat eräänlainen kasvillisuus, joka yleensä saavutetaan kuumissa ja kuivissa biomeissa, voit löytää sen mistä tahansa, missä on hiekkaa.

Tässä mielessä, jos haluat saada kaktuksen Minecraftista, on parasta mennä mieluiten rannikolle tai aavikolle. Kun löydetty ja kuten ruoko, voit helposti kaataa sen käsin tai millä tahansa työkalulla. Tietysti ole hyvin varovainen lähestyessäsi sitä, koska se satuttaa kaikkea, joka tulee liian lähelle.

Käytä kaktusta Minecraftissa

Voit hyödyntää kaktuksia eri tavoilla, lukea ja löytää joitain pelin mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista:

Kaktus maatila

Jos aiot käyttää kaktuksia suuressa mittakaavassa, haluat varmasti on oma viljely. On olemassa useita tapoja tehdä se, mutta saatat haluta jotain automatisoitua ja yksinkertaisempaa kuin poiminta kaktuksesta kaktukseen.

Ensinnäkin, älä unohda niitä kaktuksia ne kasvavat vain hiekassa, eikä niillä saa olla muita lohkoja sivuilla. Nämä kasvavat itsestään 3 korttelin korkeuteen, joten yhden hankkiminen riittää rakentamaan tilan nopeasti.

Tämän jälkeen, kun haluat käyttää kaktuksia Minecraftissa automatisoidun tilan kautta, sinun on löydettävä neljä hiekkalaatikkoa, jotka ovat yhden korttelin päässä toisistaan. Näiden lohkojen ympärille ja jättämällä tilaa uudelleen, rakenna kehys mistä tahansa materiaalista.

Etsi jokaisesta hiekkalaatikosta kaktus ja sen automaattisen saamisen helpottamiseksi sinun on tehtävä se törmäämään kivilohkoon, kun se kasvaa. Tämä saavutetaan asettamalla kelluva kivikuutio yhden kaktuksen ja toisen väliin 3 korttelin korkeudelle. Tällä tavalla, kun kaktus saavuttaa maksimikorkeutensa putoaa itsestäänkoska sen vieressä on lohko.

Lisää automatisointia varten aseta 4 vesilohkoa jalustan neljään kulmaan (hiekkapallojen ja rungon väliin). Avaa toisen sivun keskelle kehyslohko ja kaikki vesi ohjataan sinne. Joten ainoa asia on jäljellä aseta säiliö ja tynnyri tuotteidesi säilyttämiseksi.

Kaktusväri

Yksi yleisimmistä syistä käyttää kaktuksia Minecraftissa on poistaa niiden väritys. Tällä tavalla laittamalla kaktus uuniin saat helposti vihreää väriainetta. Muista, että tämä tuhoaa kaktus niin sinun on varmistettava jatkuva syöttö jos aiot käyttää sitä intensiivisesti.

kaktus seinälle

Kaktushaarniska

Tällä hetkellä ei ole mahdollista valmistaa mitään esineitä käyttämällä Kaktus pelin virallisissa versioissa. Kuitenkin löytyy modit, jotka muuttavat tätä ja lisäävät kaiken aseista ja eläimistä myyttiseen kaktushaarniskaan uskomattomilla eduillaan.

Panssarin etuna on, että voit käyttää tätä työkalua useiden lumousta

Puolustaminen

Toisaalta kaktusta käytetään yleensä Minecraftissa puolustukseksi käyttämällä sitä aidana. Ne on sijoitettu koko kehän ympärille diagonaalimuodostumana tai kaksinkertaisena lomitettuna.

Panssari voi olla rautaa tai nahkaa, jos haluat saada nahkahaarniskan, materiaali voidaan hankkia mätälihasta tai mennä nahkatilalle. Nahkapanssarin etuna on, että voit värjätä sen haluamallasi värillä, mutta haittana on, että se ei ole yhtä kestävä kuin rauta.

Sitä käytetään myös usein ansoissa, esimerkiksi taustana. Tästä huolimatta sitä ei suositella, koska se yleensä tuhota myös kosketuksiin joutuvat esineet kaktuksen pinnan kanssa.

Kaktus polttoaine

Koska sitä ei pidetä puuna, ainoa kaktuksen käyttö uunissa on sen värin poistaminen. Näin ollen toistaiseksi ja ilman modeja on mahdotonta käyttää kaktusta polttoaineena.