Skip to content

Mikä on johtavuus Minecraftissa? Kaikki Trident -korut

25 de elokuu de 2021
ELECTROCHOQUE

Kun kuulet johtavuudesta Minecraftissa, monia asioita voi tulla mieleen, ja vaikka täällä voit jo saada käsityksen otsikosta, totuus on, että on parempi olla selvä siitä.

Tässä mielessä, johtavuus on toinen peliin sisältyvistä loitsuista. Toisin kuin muut loitsut, tällä on melko rajallinen ja erityinen tarkoitus, jota voit hyödyntää, jos löydät sen.

Mitä hyötyä johtavuudesta on Minecraftissa?

Johtavuus o Kanavointi Se on eksklusiivinen vesivoiman lumous, eli se liittyy tässä tapauksessa vain instrumenttiin tai aseeseen, joka tunnetaan nimellä ”Trident”.

Vaikka tätä lumousta voidaan käyttää vain kolmikärjen kanssa, tämä työkalu voi hyväksyä muita loitsuja, kuten iskuja, jotka vahingoittavat vesieläimiä.

Sen erikoisuus on, että se on saatavana Minecraftin versiosta 1.13. Siinä on vain yksi lumoustaso, joten sen tehokkuus ja käyttö on ainutlaatuista eikä vaihtele muiden tekijöiden perusteella.

Mitä tulee johtavuuden hyödyllisyyteen tai toimintaan Minecraftissa. Sitä käytetään lumottuun kolmikärryyn ampumaan säde sen kuljettajan asettamaan tavoitteeseen tai tavoitteeseen.

Pohjimmiltaan ase on vastuussa salaman kanavoimisesta myrskyjen aikana. Siksi, kun se aktivoidaan hahmoon tai olentoon, kerätty salama iskee siihen.

Toisaalta se on loitsuun täysin yhteensopimaton loitsu ”Veden käyttövoima”, vaikka jos se voidaan yhdistää parin kanssa ”Uskollisuus”, mikä on myös tyypillistä näille vesieliöille.

Mitkä ovat kaikki kolmikon lumot?

Johtavuuden lisäksi Minecraftissa Tridentillä on muita lumoja, jotka ovat ainutlaatuisia sen tilalle vesivoimalla. On kuitenkin myös muita yleisiä loitsuja, jotka voivat vaikuttaa siihen, tutustu niihin alla.

Uskollisuus

Tunnetaan myös ”Uskollisuus”, se on lumous, jonka maksimitaso on 3 pistettä. Sen tehtävänä tai tehtävänä on saada Trident heittämisen jälkeen välittömästi takaisin omistajalleen.

Koska aseella on useampi kuin yksi taso, sillä on ehto, että mitä korkeampi lumous on, sitä nopeammin se palaa omistajalleen. Tätä loitsua ei kuitenkaan voida käyttää rinnakkain ”Veden käyttövoima”.

Impaleminen

Englanniksi kutsutaan ”Houkutteleva”, Se on toinen loitsuista, joita voidaan käyttää vain Tridentsissä. Sen tärkein ominaisuus on, että se onnistuu lisäämään vahinkoa, joka voidaan aiheuttaa niille olennoille, jotka ovat syntyneet meressä luonnollisella tavalla.

Se on lumous, jossa on yhteensä viisi tasoa, jotka vaikuttavat lisättäviin vahinkoihin. Tämän lisäksi se on loitsu, joka ei aiheuta ongelmia muiden loitsujen kanssa ja jota voidaan käyttää rinnakkain.

Vesimoottori – Merivirta

Nimeltään ”Ristiaallokko”, Se on loitsu, jolla on 3 eri tasoa, ja sillä on rajoituksia toimia vain silloin, kun pelaaja, jolla se on, sijaitsee vedessä tai sataa silloin.

LENTÄVÄ MIES

Tässä mielessä voit saavuttaa sen käytön ampumalla aseen viereen, niin että suoritat iskuja olentoja vastaan ​​ja onnistut tuomaan vahinkoa mainitun shokin kautta.

On kuitenkin tärkeää mainita, että saat myös fyysisiä vahinkoja tästä kosketuksesta näiden vihamielisten olentojen kanssa. Kuten olet jo lukenut aiemmin, se on lumous, joka ei ole yhteensopiva ”Johtavuus” Minecraftissa ja ”Uskollisuus”.

Kestävyys

Tunnustettu nimellä ”Murtamaton”, tai rikkoutumaton lumous. Se on loitsu, joka ei ole yksinomainen Tridentille, mutta jota voidaan käyttää siinä, mikä lisää sen kestävyyttä.

Siinä on 3 eri tasoa, joista jokaisella on prosenttiosuus resistenssin lisääntymisestä esityksen mukaan.

Korjaus

Nimeltään ”Korjaus”, Se ei ole myöskään Tridentin ainutlaatuinen lumous, mutta sen avulla on mahdollista palauttaa aseiden menettämä kestävyys, eli kokemuksen vastineeksi voit korjata sen ja välttää sen menettämisen.

Eroamisen kirous

Kuten nimestä voi päätellä, ”Katoamisen kirous” Se on vastuussa tässä tapauksessa lumoutuneen kolmikärkisen tuhoamisen aiheuttamisesta, jos sen omistava pelaaja kuolee ja estää sitä löystymästä paikalla kuten muutkin esineet.

Muita asiaan liittyviä lumousta ovat Aquatic Affinity, vaikka tätä sovelletaan kypärään tridentin sijaan. Siitä on myös suuri apu, kun tehtävä, jonka haluat suorittaa, on vedessä.

Jos et tiedä, ennen loitsujen tai lumousta. Sinulla pitäisi olla käsillä lumouspöytä, jossa on kirjasto ja laulattava esine, tai alasin ja esine lumottavaksi. On myös erittäin hyödyllistä saada lumottu kirja.