Skip to content

Mikä on paras tapa lajitella arkkuja Minecraftissa? – Rinnan järjestäjä

27 de elokuu de 2021
letras minecraft 1

Sekä Minecraftissa että tosielämässä sinun on pysyttävä järjestyksessä pienimmätkin yksityiskohdat. Koska tämän avulla voimme löytää omaisuutemme helposti, kun meillä on kiire tai yksinkertaisesti olla vaikeuttamatta elämäämme. Siksi tässä artikkelissa näytämme sinulle mikä on paras tapa lajitella arkkuja Minecraftissa helposti.

Me kaikki tarvitsemme arkkuja tavaroiden säilyttämiseen ja niiden suojaamiseen Minecraftia pelatessamme, mutta ne on tilattava. Jos haluat oppia olemaan asiantuntija rinnan järjestäjäJatka lukemista, koska tässä annamme sinulle useita hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan arkkuja ja järjestettyä elämää.

Mikä on paras tapa tilata arkkuja Minecraftista?

Viimeisimpien Minecraft -päivitysten ansiosta olemme huomanneet, että pelissä voi olla liikaa esineitä. Itse asiassa monesti huomaamatta huomaamme, että meillä on paljon enemmän kuin todella tarvitsemme. Ja Minecraft -kehittäjät ovat hyvin selkeitä tästä tosiasiasta, joten he antavat meille hienoja organisointityökaluja ja varastointi.

Yksi hyödyllisimmistä ja käytetyimmistä koko pelissä on rintakehä. On sanomattakin selvää, että olemme kaikki käyttäneet sitä pelatessamme; vaikka voimme myös olla selviä siitä, että monet meistä eivät käytä sitä mahdollisimman organisoidusti. On normaalia, että rintasi eivät ole niin järjestettyjä kuin haluat, mutta rauhoitu, koska kaikessa tässä on yksinkertainen ratkaisu.

Pelissä on useita esineitä, jotka voivat auttaa ylläpitämään järjestystä kotona, ja alla näytämme, kuinka voit käyttää niitä. Kun olet oppinut käsityön Minecraftissa, perustyökalujen luomisesta omaan puheluun, voit seurata kaikkea tekemääsi.

Kuinka pitää rinnat siistinä Minecraftissa?

Minecraftin tilaamisen aloittamiseksi suosittelemme, että otat inventaarion kaikesta, mitä sinulla on; Ja kun kerromme sinulle kaiken, se on ehdottomasti kaikki.

Aloita pienimmistä asioista, kuten materiaaleista, parhaista siemenistä tai ruoasta, ja jatka arvokkaimpien, kuten mineraalien, työkalujen ja juoma -aineiden, löytämistä. Kun tämä on tehty, voit aloittaa kaiken asettamisen oikeaan paikkaan.

Laita kaikki tarvitsemasi arkut yhteen helposti saavutettava paikka, mutta ei kuitenkaan estä kulkua tai saa ympäristö näyttämään sotkuiselta. Voit nyt varata arkun jokaiselle säilytettävälle tavaralle.

No, tekemällä merkkejä tai kehyksiä voit laittaa sinne jotain, joka tunnistaa, mitä aiot säilyttää. Voit esimerkiksi laittaa sanan Työkalut rintaan, jossa pidät miekkoja, poimintoja jne.

Voit tehdä myös maatalouteen, rakentamiseen, ruoanlaittoon, panssariin ja kaikkiin luokkiin, joita saatat tarvita tai jotka tulevat mieleen.

Itse asiassa voit sijoittaa jokaisen rintakehän sinne, missä se sinulle parhaiten sopii. Esimerkiksi, voit laittaa rintakehän, jossa säilytät juomia ja näiden ainekset, kattilan vieressä, jossa teet juomaasi, ja niin edelleen.

Mitä tehdä, jos minulla on liikaa esineitä?

Mitä voit tehdä, jos sinulla on liikaa ei -toivottuja esineitä ja tavaroita? Hyvin yksinkertaista, on monia tapoja päästä eroon näistä.

Sinulla voi esimerkiksi olla rinta, joka on tarkoitettu jätettä, ja sitten heittää esineet laavaan, tuleen tai minne haluat, asia on, että sinulla ei enää ole niitä. Toki, jos tila loppuu, voit luoda lisää saman luokan arkkuja.

tilatut arkut

Lisäksi, vaikka tämä on vapaasti käytettävissänne, on suositeltavaa etsiä kaikki arkut sama huone tai paikka, jotta olet varma, missä kaikki tarvitsemasi on.

Suosittelemme myös, että jos tämä on mahdollista, käytä enimmäkseen kaksinkertaisia ​​arkkuja, koska niissä on paljon suurempi tila, johon voit tallentaa mitä haluat.

Järjestetty tila on järjestetty elämä. Siksi suosittelemme, että noudatat näitä vinkkejä pelatessasi Minecraftia, ja toivomme, että kaikista näistä tiedoista voi olla sinulle paljon hyötyä. Mikään ei estä sinua saamasta kaikkia haluamiasi esineitä ja pitämästä niitä järjestyksessä.